Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Synkronisera mig med kaoset


Hur det var, ville jag kasta ut världen ur mitt liv

degknutar för ökad svält i Afrika
där vaginismerna kommer i elstötar
ur den bolmande vintagepipans amöbarökringar

saknaden av vad som aldrig har hänt tar knäcken på min ryggrad
där samsara fortlöper igenom den gigantiska nervtråden
som tjuvkopplade mig till sömns

när du smuttar på
nektarn i köttfärssåsen
med ditt milslånga sugrör
vänder sig Belial i sin underjord
och smider excalibur
av persiljan
som fastnade
i dina framtänder

de började virvla fram
i en asfalt nära dig
från baskern
av väta




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-18 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll