Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Synkronisera mig med kaoset


Jag bävar inför den strömlinjeformade futurismen

aktivitet statisk ecklesiastik
teflonhjärnsubstans
alla studsar tillbaka repelleras
av friktionen från
den uråldriga studsmattan

medan jag förstörs
av kvicksandstormen
där under Sahara
smiter dina tamponger
ut ur testikelgrytan
med vilken dementorn
målade rymden till skepp

glömt sitt namn
och intelligenskvoten
delad med
sig själv




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-18 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll