Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Synkronisera mig med kaoset


Denna natt krälar den överfulla dagen in i din mun

inom skarabén
vilade en skogsvild älgsprutande fontän
då den spräckte av sig sitt skal
fladdrade vingarna ihop sig
med regnbågen

och alla färger blötlades
till ett vrak
av oas

en stol
som inte är en stol
men som kan vara tamefan
vad som helst
har alltid rätt




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-23 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll