Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Synkronisera mig med kaoset


Vattenfallos av himlarymd

i Satans vingar
vandaliserade corioliseffekten
fram olivöversvämningen
och det fluidum som uppstod
rökte till perspektivet
instängt i mytens kikare

du fick vintersolstånd
vars diameter sträckte sig omkring
de tre dimensionerna i Amazonas
regnskog
resulterade i en cyklisk cypress
av kvadrat i överflöd

medan oceanen vilt och lössläppt
red på trafikkonen mot månglöden
vittrade ekvatorn bort
och blev till
vita tavlan
totalt sömndrucken

finns det verkligen
något skäl till
att vi delar själ?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-23 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll