Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Synkronisera mig med kaoset


Jävlar i min lådbil

min ande
slaggade övermedveten
i slamströmmen nerför skärselden

den förde med sig
vardagen svirrande till
kolamarkiser som drypte ner
det atonala rummet av vakuum
palatset i stek
där curryångorna kröp runt
en konvex ihålighet

din ande
drack en svart sörja ur ett
lårbenskärl urgröpt sen längdskids-VM gick av stapeln
av diakroniska harpsträngar
på din brännbollslyra

vattnets metall viskar ett skvalp
som firar upp hangtrummans
plumpa ekon
och jag
försvinner dig




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-23 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll