Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Synkronisera mig med kaoset


Man tager vad man Peter Haber

rotar runt rotar runt
i ränseln av räls
och den rustika
kräkreflexens livsgärning

parerar rödmjölk
forsar spastisk i tetrapax
du rasslade klimax
i ett potatislandskap
utan öde
även om kulmen
har nått sitt citrongräs
det är det blodiga kruxet
som inte har något alls
att göra med kristna hakkors

människan av lera gnisslar mellan lederna
och de av trä är så glömska att pyramiderna avfyras
från Baphomets tuttar
demonhavet biktar sig
för inga synder
inga cylindrar alls

elefanttrumpeten
så hormonstinn
att den blåser ur sig
skallerormar
för att bli säck




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-23 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll