Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Synkronisera mig med kaoset


Och jag vet fan inte vad jag håller på med

murveldjur flimrar industrifläkten gnager på en pelare klister
rakt ut i avloppssystemet
huvudsoppan vimsar att du är bäst råttfällan ur
din aerobiska rekyl
jag visiterade pangea på rödbettan i Hades morgongrus

du rymmer röksignaler
genom ögonen av mynt
duplicerar kalmerar blaserar
den heliga ande
väckelsen flämtar ur sig
hysteriska modala tonarter
harmonierna svämmar över tuban
i slemmig ryggradslöshet

harpunen jag mediterade ut
i det sista naturreservatet
det som kontrasterar bryskt
med den benhårda kala metallen
frampressad ur kranen av silke

vad skulle du säga
om jag sa att jag hade spelat in
allt det där?

skulle du
ändra ställning
till bambu i mina händer?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-23 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll