Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det vackraste jag sett. En vy i gryningsljus


Gryning

Det var nog det vackraste jag sett.
Kullar och dalar. Slätt som marmor.
Så avslappnat, så otroligt hett.
Väntat på det i hela fem år.

Skönhet. Sån otrolig skönhet.
Undrar om jag kan måla det.
Det var ganska mörkt. Gryning.
Men jag kan allt se det.
Jag blundar. Jag ser.
Igen. Och igen.
Så vackert.




Fri vers av symbioz
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-19 04:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

symbioz