Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens sång

Du fyller mitt inre
som en äng om våren
som ett värmande regn
som ett blåstänkt hav
du ger mig all kärlek
som en vind genom håret

Du fyller mina sinnen
som somarnattens ljus
som vågorna mot bryggan
som fåglarnas sånger
du ger mig all beröring
som solens varma strålar

Du fyller mitt hjärta
som en natt under månen
som rimfrost på grenen
som en spegelblank sjö
du ger mig alla känslor
som allting vore drömmar

Du fyller mitt själsliv
som rosorna på kudden
som tårarna av glädje
som vårens första gryning
du ger mig morgonen
som kärleken ger livet

Du fyller mina känslor
som barnen i parken
som regnbågens färger
som paradisets portar
du ger mig allt leende
som sången om kärlek

Du fyller mina lungor
som friden i skogarna
som höstens gula löv
som molnen på himlen
du ger mig all lycka
som evighetens andetag

(Copyright © ULJO)




Fri vers (Fri form) av ULJO
Läst 611 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-05-22 10:20



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
En varm o skön Kärleksdikt i Livets tecken!
2015-05-29

    ej medlem längre
Kärleken, den djupa och sanna så fin beskrivet av dig..
2015-05-23

  Eva Helene VIP
En kärlekens höga visa, fint!
2015-05-22

  Fredrik P. VIP

En mänsklig kärlek som
verkligen låter som den
gudomliga. Naturkopplingen
är imponerande. "Evighetens
andetag" bär jag med mig.
2015-05-22

    ej medlem längre
Enastående vackert skildrat om kärlek i symbios med naturen
2015-05-22

    ej medlem längre
Vacker hyllning till en älskad vän!
Fint målat i bilder från naturen.
2015-05-22

    Dan Myrbeck
En av dina bästa.

Vacker. Jag uppskattar den konsekventa strukturen.
2015-05-22

  Marianne Räf
Vilka fina orimmade kärleksverser!
Gillade tredje versen från slutet
extra mycket! :)
2015-05-22

    ej medlem längre
Ära till kärleken.
2015-05-22

  ResenärGenomLivet VIP
Så många vackra bilder på kärleken...mycket fint...
2015-05-22

  Teresia Ridell
Fantastiskt ljuvlig kärleksdikt !!
2015-05-22

  Blomma-Stjärna VIP
fint flow i denna hyllning till diktarjagets Du!
2015-05-22

    ej medlem längre
Å, högst är kärleken. Du diktar fint!
2015-05-22

    ej medlem längre
Ljuvligare kärlekspoem kan ingen skriva.
2015-05-22

    ej medlem längre
Alltid så vackert..

Ger inre frid!
2015-05-22

  Marita Ohlquist VIP
Underbar sång om kärleken!
2015-05-22

  louisegirl
Vackert i text och bild
2015-05-22

  Lars Hedlin
En mycket mycket fin text!
2015-05-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar kärlekshyllning diktad med värme i text som stillsamt flyter fram i bäckens fåra.
2015-05-22
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO