Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mare nostrum

vad hände?

din ljumma bris
dina mjuka blå
böljor
som skulle
hålla oss samman
blev till vår
styx
barriären mellan
liv och död




Fri vers av Bengt VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-20 15:36



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Tragicum.
2015-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP