Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orsak - Verkan

__________________

Jag andas dina andetag
Önskar längta
gemensamma drömmar
Rämnar, vacklar, reser mig

Försöker finna något nytt
att trolla mina sinnen med
så att livet blir mer verkligt
än verkligheten

Andas med egna andetag igen

Resultatet är ändock alltid
Samma sak oavsett mina val
Orsak - Verkan
leder ändock till orsak igen

__________________




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 609 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-21 17:12



Bookmark and Share


  ULJO
Livet i en cirkel. Bra förmedlat
2015-05-22

  Lars Hedlin
En fin verklighet!
2015-05-22

  Maria Sundelin VIP
En cirkel som sluts.
Kramar
2015-05-22

    ej medlem längre
Som att gå i en cirkel, svår att komma ur.
2015-05-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärd text om de val man gör. Rätt eller fel.
2015-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP