Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skitsak samma

Hej, jag är snäll
hjälp
säg vad jag ska göra
säg
jag vet inte
hon sa jag måste ut
för många chanser
jag vet inte
kidsen är rädda för mig
tänkte inte på det när jag skar sönder din jacka
och högg kniven i bordet
bodde i huset vi alla bott i
sov på soffan för det spökar på övervåningen
hur ska jag leva
hjälp mig
säg vad jag ska göra
Skitsak samma




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2018-12-21 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP