Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
;)


Extra extra!

Jag har lämnat dig bakom mig
andan i min hals tillhör inte längre dig.

Tanken på det som kunde varit
har släppt sitt järnhårda grepp,

Du är en parentes i en ack så vacker
men omöjligt ohållbar tes.

Idag bor jag förvisso fortfarande i fantasin
men jag har fast förankring i verkligheten.

Och det jag har är underbart på sitt vis
det slår alla luftslott och rymdskepp.

Jag bygger på stadig grund ett nytt liv
där hjärtat och hjärnan bor på samma plan.

Inga gropar, inga kurvor, inga begränsningar,
kort och gott ett livets auto bahn.

Jag återkommer med mer direktrapportering
från brottsplatsen allt som orden faller på plats.




Fri vers av Elisabeth H VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-21 18:18



Bookmark and Share


  Per Drysén
Humoristisk text med flyt och glädje. Jag blev glad av denna.
2015-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth H
Elisabeth H VIP