Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara för att

 

du ligger där i en konstig vinkel
som om nacken gått av och benen förvridna
prickarna liksom flyter ihop med ringarna
runt dina ögon hänger en gammal mans tårar
hänger och slänger
visar ingen som helst respekt för de andra
de vars läppar redan tuggats av för länge länge sedan
inte ens de
tar du hänsyn till
där du ligger

men bara för att du ligger där


behöver det inte betyda att du är död




Fri vers av Sanningsägaren VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-05-22 00:33



Bookmark and Share


  cilax VIP
gillar starkt
2015-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP