Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om livet var ett måste!

Hur skulle man gå vidare? och
vart skulle man gå?
Hur skulle man göra för att lätta
det ofattbara? och
till vem skulle man vända sig då?
Hur skulle man förstå att det är slut
med överraskningar
som gör hjärtat varmt? och
sen då?




Fri vers (Fri form) av ryttarinnan
Läst 417 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-05-22 08:49



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Livet är ju något av ett måste.
Man föds ganska ofrivilligt, sen
är det upp till dig att leva, såvida du inte dör.
I Sverige är det väll också lag på att man ska hålla
en person vid liv så länge som möjligt.
2015-07-14

  Bo Himmelsbåge
Om Livet var ett måste...
skulle vi leva som nu... i Kärlek... ömhet o värme...! Hur andra lever kan vi inte ta ansvar för!
2015-05-23

  Lena Själsöga Keijser
kanske
skall vi leva med
den upplevelsen

just för att
se
2015-05-22

  Per "Läsaren" Sörqvist
Jag håller med Marita.
2015-05-22

  Marita Ohlquist VIP
Sätter fart på tankeverksamheten!
Många viktiga frågor som söker svar.
2015-05-22

  RitaBrunner
Många frågor. Mellan raderna anar jag en återvändsgränd och frustration över livssituationen...
2015-05-22
  > Nästa text
< Föregående

ryttarinnan