Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var

Han kom till mig i drömmen
i form av fullständighet
Han sa att allt blir bra

som jag har sagt


följ spåret av min kärlek och var hel


nu kan du vila dina oroliga drömmar
för de är inte längre ensamma
jag håller dem sällskap
med all lycka de förtjänar




Fri vers av arsamandi
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-22 10:02



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Vackert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2015-07-02
  > Nästa text
< Föregående

arsamandi
arsamandi