Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våga öppna dörren

ibland livsviktigt
att byta spår

vränga själen ut och in

styra tankarna
i omvänd riktning

förvandla avstånd
till närhet
kyla till värme
förnekelse
till bejakande
rädsla
till mod

våga öppna
den stängda dörren

känslor kvävs
i trånga rum

men andas fritt
i kärlekens
lysande landskap




Fri vers (Fri form) av Margareta Wersäll
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-22 14:13



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbar text att bära med sig i livet!
2015-05-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Så väl diktat om kärleken, den underbara, som vi alla borde förunnas.
2015-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Margareta Wersäll
Margareta Wersäll