Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
beskrivning av humörsvängningar.


Olika väskor.

I garderoben står två väskor.
I båda ligger en dikt.

En: svart, kall, tung,
fylld med skitiga kalsonger
och likdelar.

Den andra: grön och lätt,
fylld med gräs, mossa
och fjärilar.

Tag den ena, greppa den andra,
leta fram dikterna.

En gäller idag
den andra imorgon.

ue.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-22 18:15

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Poeters eviga dilemma
att välja det ena eller
andra. Att visa fram sin
smärta eller låtsas eller
rent av visa sin glädje.
Bra synliggjort.
2015-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram