Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra sidan floden

Jag vaknade
på andra sidan floden
av kyrkklockors ringande

och raggiga råttor
som trevade oroligt
runt mina bara fötter

ändå sjöng jag

i evigheter hade jag sjungit
i evigheter skulle jag sjunga

medan tiden
upphörde att vara




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-05-27 20:43



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
så vackert, och bildrikt!
2015-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP