Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biblisk samhällsdebatt!

Bibelböcker, ja just de två
diskuteras i samhället så...
Öppnat en ny dörr
till det som var med förr...
Job och Rut gäller ju, nu som då...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-23 09:12



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Suveränt ordat om jobb och Rut/ kram
2015-05-27

  Olof Lagerhorn VIP
Skickligt Ewa!
Andlig och poetisk skatteåterbäring ges för detta "Jobb".
2015-05-24

  limerick
Snyggt! Jfr gärna min limerick Sjuochsextioåtta med sin hushållsnära tjänst men saknar Rut.
2015-05-23

  Lars Hedlin
"Klockrent"
2015-05-23

    ej medlem längre
Mitt i prick! :)
2015-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt