Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny dag, nya möjligheter






Tänk att få vakna till en ny dag

och få en chans

att göra den bättre än i går




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 518 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2015-05-23 09:28



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Härligt att ha
den chansen inte
alltid man har det i
dansen, gott att nu
för Dig fanns den...
2015-05-28

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så bör det alltid va...
2015-05-27

  KattenKin VIP
Ja det är underbart med alla dessa chanser! :)
2015-05-25

  Anya VIP
Så klokt och enkelt om det komplicerade.
2015-05-25

  ULJO
Skön syn på livet
2015-05-23

    ej medlem längre
Ja det är något att vara tacksam för.
Fint skrivet!
2015-05-23

    Birgersdotter VIP
Härligt positiv inställning
2015-05-23

  Blomma-Stjärna VIP
så fin morgondikt :-) !
2015-05-23

  Teresia Ridell
Fint, ja att vakna är ett bra första steg..och en inte alls självklarhet utan en gåva vi ska vara tacksamma för !
Fast ibland är det väldigt svårt att göra rättvisa av den...


2015-05-23

  walborg
Underbart konstruktiv läsning
2015-05-23

  louisegirl
Underbara ord...
Att tänka på varje morgon
2015-05-23

  Marianne Räf
Så riktigt! Varje dag är
en ny Utmaning !
2015-05-23

    ej medlem längre
Ah, underbara tankar, så gott så gott
2015-05-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Visst är det underbart! Fina tankar från dig, min vän!
2015-05-23

  Per "Läsaren" Sörqvist
som Connie en gång sa " varje dag är ett liv i sig"
2015-05-23

  Rise Little One
Låter som ett bra förslag!
2015-05-23

  Sommarina VIP
Absolut. Det ska vi göra! Fint
2015-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP