Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Synkronisera mig med kaoset


Vik hävarm, du naturliga kretin!!!

det löser sig
sa baskern
vidsträckte sin berusning
ner i stjärnstofftet som lyfte
från den sista hot-spoten

vi kan
vi kan ta anspråk
på sten
vi kan
vi kan fånga den
valhänta karpen
vi kan
vi kan tillbedja
även Satan
om det är så
vi kan
vi kan om vi vill
och vi vill

vi biter tidens draksvans
då trollsländan lever för evigt
(han menar att det är för tidigt)
dryyyyyygt

1. Väntan är allt som är fallet

2. Poesin beskriver väntan

jävla meta-meta
du har uttjatat mig med
skurmoppen genom hörseln
den enarmade banditen
lämnar tillbaka varenda slant
när säkerhetspolisen äntligen
arresterar kasinot

jag måste överleva
så otroligt många dagar
innan jag kan bli doktor

kommer man
verkligen hinna
vänta?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-24 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll