Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Synkronisera mig med kaoset


Då bältorna häckar och skunken flyttfåglar JAHA?

o bli min späck
sondera dina bävertänder
tills de är söndergnagda
av berggrunden
ty deras lust
är obändig

i trädstammen illusioneras
hackspättan
DNA-hasardspelet
gav den tripod
och fenor
den duperar
andarna

vasken trevar vidare
kanaliserar sin skabb
genom palmernas monitorer
mitt i denna överväldiga
svarta glaciär

underminerad
av häxeriet
som pulserar extatiskt
inom oss allemansrätten
ur blåshålet
strålar regnbågen

så säg mig:
hur blir man
magiker
egentligen?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 469 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-24 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll