Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Synkronisera mig med kaoset


Turbolens

vid knäppet av trollkarlens käpp
slets ett helt hem sönder
varenda planka och ateralj
alla kablar och minnen
foton

han skrockar medlidande
och uppslukas i ett töcken
av konturer
och termikens matematiska kalejdoskop
virvlar runt i kaskadplymer bla bla bla

supercellen och dess mitos vilken härva woohm woohm wooooohm F1000-tornadon suger sönder wooohm loopar döden WOOOHM lämnar

inget...

...kvar

sus...

utan

...dus

woohm.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 447 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-24 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll