Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Synkronisera mig med kaoset


Din vilja är min lagerkrans

klenodgardinerna ovan termiterna
avstår från att tugga och slita
sönder stocken till spån
bryta ner dem till kvarkar
och mosa allt till
plasmaringar

kroken i bandvagn
volym klättrar till mixern
jag pressar samman generatorn
så att tiden smälter
blir en isvak

gejsern hest flämtande
såhär ska vakuum låta
medan teknik bara
ska gnistra och fan
smälla av
gå itu

penningpungen flammade
tumlade rundgång för ingentid
sirap hälldes ner i sirenen
och de amorfa tennskulpturerna
fick liv

utan anledning
bör tilläggas
jävla kålpelare




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 464 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-24 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll