Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PARADISET ! TROTS ATT DE ALDRIG BEVISTAT DET.

En av alla  drömbilders  illusioners  fantasier lär
vara den av att  kunna förmå  sig äta, dricka  och
knulla utan att detta skulle  medföra  några som
helst  efterräkningar, vilket  ju  för en intelligent
människa ter  sig  som  just  omöjligt, men  trots
denna logiska slutsats av realistiska verifieringar
hänger sig massor  av  människor  till  att  det lär
ska  finnas ett paradis....tycker mig  ha  bevittnat
tillräckligt av sådana  som tror  sig  just  leva i ett
sådant paradis.

-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-23 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP