Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRÖM UTAN PARDON

dessa förödande slätter

där allt är så flyktigt och dyrt

här går en spillra och sprätter

i smokingen som han har hyrt

ingenting nytt finns att uppnå

allt är en grym illusion

sisyfos får aldrig kväller

drömmen ger ingen pardon

 

 

 

kritvita gnistrande vidder

stråk där aromen är stark

söt som en majdag i blomning

sugande syrliga knark

där ödeläggelsens eldar

bränt alla träd som här stod

finns inget mer att förtälja

rädsla har ersatt hans mod

 

 

LARZ GUSTAFSSON  23/5 2015

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-23 16:04



Bookmark and Share


  mare VIP
Tänkvärda ord
2015-05-27

  Berth
En dikt som sätter igång tankarna.
Åt vilket håll bestämmer man själv.
Bra skrivet som vanligt.
2015-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP