Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text subversion. asplausibelt.


Kritik på en text (1259) i all enkelhet



Även en annan
bokmärker fans-kapet
för 'text ur egen fatabur'
bär sin säregna prägel och
förtjänar i sin knapp-het annat.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-23 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP