Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotosnoken



Saker och ting
Ler inte av sig själv

Trappor leder bara
Upp och ned

Stormen blåser
iväg parasoller

Filmälskarna i Cannes
Håller i sina biljetter

Där de kommer gående
Till biosalongerna

Ögon ser.
Tankar känner

Ljusflimmer ,fåtöljknarr
Hostande ,popcorn
Prassel

Efteråt
Tyckarna torkar sina
Åsikter med rosevin

Kändisar i solglasögon
som Filmprodukter
svassar omkring

Du känner ingenting
Är borta ur min horisont

Ändå berör Du mig så mycket
Varje dag.Lever din bild i mig

Undrar hur Du har det.
Frågor som aldrig får något svar

Det andra bryr jag mig inte om.

Fastän jag fotograferar deras
hungrande fåfänga efter berömmelse
Det ger mig mitt levebröd

Lever i skilda Världar

Dig kan jag aldrig nå

Fastän Du berör mig
så mycket.

Får leva med det.

Tar mitt bagage
Och går under molnen

Förbi alla suktande
Åtrådda kändisar
som sneglar mot kamerorna

Har äntligen insett
Fastän det svider. ..

Längtan har sitt eget pris. ..
Bortom allt synligt förstånd




Prosa av Sefarge VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-23 16:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mitt i all virrvarr berör du med ord, som en röd tråd, som tappat sitt fäste.
Fängslande dramatik i denna fina dikt.
2015-05-26

    ej medlem längre
mycket bra!
2015-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP