Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är det verkligen fred jag vill ha


gick genom skog av knivar
taggtråd slet sönder hud
aldrig varit så glad
att ha varit så arg
aldrig varit så stolt
att kunna gråta sån sorg

drar ut de blodiga knivarna
baddar det upprivna köttet
aldrig varit så förlamad
att känna sån tomhet
aldrig varit så ingenting
utom saknad av skogen




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-05-23 23:32



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Bra skrivet!
2015-05-24

  kerstin skriver VIP
utomordentligt bra!
2015-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP