Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kondensristning

Just på denna plats
tycks tiden utan riktning

Minnet
En vilsekommen
sömngångare

Vi trasslar in oss i en vacker värld
utan död

Vi slits itu
Vaknar med ett ryck

Drömmarna kondenserar
till tårar på min kind




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-05-24 01:17



Bookmark and Share


  Ms.Sophy
Gud så fint du skriver!
2015-06-22

  KYREUS of Sweden
Rara ord.
2015-05-24
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP