Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en ovärderlig gåva

Det finns en ovärderlig gåva

för den som fått den

Den gåvan heter

varseblivning

Att kunna se ett värde

och att känna kraften

och utstrålningen

i allt det vackra

i naturen

och i allt det sköna

som skapats

av människosinnet

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-05-24 13:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Kloka tankar, väl förmedlat!
2015-05-25

    ej medlem längre
Ja det är verkligen ovärderligt att se skönhet, att ta vara på allt det vackra vi har fri tillgång till.
2015-05-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt och bra tänkt! Att inte bara se eländet utan njuta av det goda i livet.
2015-05-24

    Sefarge VIP
Så sant,så sant.
Att kunna ta till sig
Det goda i livet.
Inte bara det onda.
Utan att behöva skäms
för det.Innerlig klok
"Fundering"
:)
2015-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP