Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar jag förstod

Jag blev väckt en natt av någon som om och om igen sade skriv ned detta:

" Livet är en ständigt pågående repetition av kaos och allvar."


Jag försöker fortfarande komma på vad det betyder...




Övriga genrer av Verita79
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-24 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verita79
Verita79