Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En provanställning

Orden
ekar i mitt huvud
hårda
kalla
”de tycker inte om dig!”

verkligheten
undflyr inte
mina tankar
finner ingen tröst

marken
under mina fötter
försvinner
och jag
sluter mina ögon

faller.




Fri vers av Verita79
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-24 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verita79
Verita79