Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan Mig.


Kommer den känslan nånsin tillbaka
kommer jag att kunna känna den igen
då man trampade så hårt man kunde
iväg
påväg
mot dig, vem du än var då
mot er, vem ni än var då
med en spänning under ögolocken
med en obeskrivlig iver
för allt vi gjorde
för att det inte gjorde någon skillnad
att det ändå hade skillnad
att jag jagar jagar jagar efter det
idag
söker söker
otillfreds
efter det
just det
just den
den känslan
på gränsen
i känslan
Och vem är du
du stabila man
rationell praktisk lugn
kommer du nånsin skrika
så som jag skrek
då jag kände att jag var vid liv
Och vem är vi
dessa unga tu
som anpassar sig efter varandra
som sig tydligen bör
om nåt ska fungera
vuxet
Och vem är jag
ryggen knakar
tänder gnisslar
då jag försöker bryta fram mig
inför dig
och aldrig förlora mig

kommer den någonsin tillbaka
känslan av att existera
skratta spy och springa
utan att stanna
utan att skämmas
utan att glömma
Som mig - vid sidan av dig?






Fri vers (Fri form) av Ruterdam
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-24 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruterdam
Ruterdam