Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där står jag igen

På samma plats och samma tid.
Liknande procedur upprepar sig.

Jag står i köket och lyssnar.
Leker psykolog åt min mamma.

Nickar och håller med.
Råkade säga ett fel.

Glas krossas och skrik utbryts.
Jag orkar inte ens göra motstånd längre.

Tar emot och tar emot.
Jag bryts ner.

Men vad spelar det för roll?




Fri vers av Isabelle20
Läst 446 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-24 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isabelle20