Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

träna


stressad

går jag på
mitt egna lilla
tränings pass

uppvärmning så
ut tröttande
bara halva tiden kvar
hår rötterna känns våta
svetten rinner
färgen i ansiktet
är ändrat till högrött
undrar lite förbiseende
om jag använde deon
innan jag gick på..

skiter i detta

tar vattenflaskan
klunkar i mig vatten
smakar sött
nästan som coca cola
några minuter till
i crosstrainerns
olidliga plåga

men jag njuter ju
för varje tramp
låren känns
armarna trötta
skall klara detta
bara en minut kvar
femtio minuter senare
jag lycklig går av

nu är de styrka
som gäller

alla maskiner
tar en efter en
vikterna ökar lätt
armarna spänner
gör ont
magmuskler.. vilka?
de jag kommer få
kämpar som få

ser inte folket

dem ser säkert
inte mig

rumpan ryggen
snart är jag klar

två timmar senare
tre flaskor kortare
staplar jag till duschen
skön bastu väntar

som avslutning
underbar massage fåtölj
i tjugo minuter

lycklig fräsch
i hud och ton
åker jag hem

sover som ett barn

orkar mera
med ett leende




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 460 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-05-24 22:21



Bookmark and Share


  aol
Bra fångar du en sån möda som ger sånt välbehag
2015-05-28

  Lars Hedlin
Gott och bra..kram
2015-05-26

    Dan Myrbeck
Imponerande!

Jag får mjölksyra bara av
att lyfta min förtidspension.
2015-05-25

  M M Mannheim VIP
En gång kysste jag
en svettig kvinnas panna
när hon kom i mål
efter flera kilometer och mer.
Åh vad den kyssen
var god!
Smaken satt i länge
kanske längre än så.
2015-05-24

  ULJO
Härligt med fysisk träning framförallt när man vet att kroppen mår riktigt bra på tid och längd
2015-05-24
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler