Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, har nå´n sett dem...

Det byggs jättehus här i stan
jag undrat så på det hela dan...
Varför gör de så?
Inga jättar här då!
De måste ha tittat på fel plan...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-24 22:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
:) Byggs jätte hus här med!
2015-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt