Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katastroftankar.

Fängslad av mina känslor, skanderar jag ut mina rädslor. Mitt sanna jag. Blottläggs från toppen av en barrikad, tillkortakommanden och ouppfyllda krav.
Krossade drömmar forsar, i floder över mitt ansikte. Hatade tankar, leder osökt till onämnbara, det smärtsamt definierbara.
Vakendrömmer mig bort och i tankarnas förlopp tappas jag bort. Drömmen får liv och jag ser dig, nej. Adjö. (Dö.)
Förblir sömnlös, vid gränsen av verklighetens revir fallerar allt inför min självbilds nitiska offensiv.
En mig övermäktig strid.
Jag kapitulerar.


Motståndslöst.




Fri vers (Fri form) av Herr Spenat
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-21 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Spenat
Herr Spenat