Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är de politiker som haft ansvar, stolta över vad som här sker? så flata konflikträdda & mesiga, står ansvariga för att Sverige faller ner


Sorgligt att se hur mitt fosterland hackas sönder

Vem ska man skylla på
vem har ansvaret för det här
jo självklart våra politiker
de har absolut inte Sverige kär

Överallt hörs starka rop
hjälp oss att rädda vårt land
det blir bara värre & värre
sjunker ju som timglas sand

Säkerhet & trygghet borta
man får klara sig bäst man vill
makten har försvagat polisen
låter kriminella ställa till

Laglöshet är ett faktum
ingen ordning & reda finns
när jag växte upp helt annat
mycket bättre är vad jag minns

Nu strider partier om röster
lovar löften på löpande band
de flesta ljuger så de tror sig själva
skulle aldrig ta dem i hand

Det räcker ju att se hur det blivit
i landet jag föddes i en gång
våld skjutningar & överfall
alla dagar & natten lång

Bara försämringar på listan
från vård omsorg skola man hör
man undrar hur det ska sluta
innan Sverige helt dör

Hur kan folk rösta på dessa
som hackar sönder vår jord
de står mest bara & ljuger
massa flosker i sina ord!

Vart tar alla pengar vägen
vi betalar extremt mycket skatt
så många frågor på kartan
inga svar från de bakom ratt

Falskhet korruption en sanning
är så evinnerligt trött på de
som hackar sönder mitt fosterland
orkar inte lyssna eller deras ansikten se











mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-03 15:20



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Det är en skam att det verkligen FÅR ske. /Maria
2022-09-18

  Bibbi VIP
Så sant.
2022-09-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP