Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Ändå ... (2015)

 

 

 

 

Jag berättar inget

om sorgen i mitt hjärta

leende är mitt vapen

när jag fallit till botten

men din övertygande röst

skänker mig tröst

melodin jag hör

är den engagerade omtanken

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 812 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-05-25 20:47



Bookmark and Share


  Quasimodo
Starkt för det om sorg, kanske det bästa sättet att handskas med den!
2022-06-10

  Bibbi VIP
Tycker om!
2021-02-08

  Nils-Robert
Vilken vacker dikt om sorgen. Enastående bra text.
2016-11-26

  H.C.B
snårt att förståt..............
2016-07-21

  Karina"Kia"
Vackert skrivet med en sorgkantad melankoli.

En tröst i sinnet och Ändå!
2016-06-16

  Quasimodo
Mycket sorg gömt där i hjärtat, men din röst hörs och du har tröst i din melodi, fint!!
2016-06-03

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket berörande skrivet...att ha omtanke om varandra, även när man inte vet allt...
2015-05-27

  Ronny Berk
ett "ändå" som väl berättar ...
2015-05-27

    Dan Myrbeck
Ja, det är bra med positiva
tankar.
2015-05-26

    ej medlem längre
Finns mycket fint att finna i ett 'ändå', du berör med din fina dikt.
2015-05-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket fint skriftat om omtanke, man så väl behöver i kärlekssorg.
2015-05-26

  Lars Hedlin
Omfamnande varm kram!
2015-05-26

  Ljusletaren
Snyggt ordat om ett leende skal / kram
2015-05-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
En som finns
till när egna jaget
inte orkar eller
kanske inte
ens vill... Ser hur
allt ligger till!
Väl berättat av Dig!
2015-05-26

  M M Mannheim VIP
Fint skrivet till någon som ser människan och inte bara ett ansikte,,en kropp.
2015-05-25

    Oprofessionell
Tycker denna är väldigt fin. Ibland är det den där personen som man behöver i ens liv när det är svårt. Man blir berörd.
2015-05-25

  Blomma-Stjärna VIP
säger samma som Marita! + att det krävs ett stort hjärta för att upptäcka omtanke i "hjärtats sorg"
2015-05-25

  Marita Ohlquist VIP
Härlig röst att höra när man så väl behöver det!
2015-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One