Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går dethär för snabbt för dig?

När jag får tillgång till förarsätet så trycker jag alltid ner gasen på en gång
stannar inte för någon
åker rakt in i bergväggen om det kommer en
dom flesta hoppar av i farten med skräck i blicken
men jag ser inte det för jag fokuserar alltid mer på kraschen

och mitt tåg spårar ur när
jag ser hur du ser andra människor
binder fast dom på spåret
stannar inte fastän du skriker i tårar, ber mig att sluta, du säger jag sårar dig
men du, du spårar mig


Dethär är det enda jag vet så förlåt om det går för snabbt för dig
det finns ingen som passar mig




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 456 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-05-25 21:12



Bookmark and Share


  Nellie629
stiligt
2016-02-23

    Jim Friberg VIP
Du gör bra ifrån dig, som vanligt :)
2015-05-25

    Julia D
Väldigt bra skrivet! :)
2015-05-25
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans