Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oj, oj! Oj oj!

En gris han sa till annan gris
dröm jag haft, får ej gå i repris!
Jag drömde om korv
just om en sådan skorv...
Och jag inblandad i allt precis!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-26 08:19



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Hemskt om det var på detta vis;
tala om knorr!
2015-05-26

  Lars Hedlin
:)
2015-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt