Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ville men vågade inte






Ville upp på utsiktsplatsen

Vågade inte, risken var för stor
Det var brant, stenigt och snårigt

Såg en annan som mödosamt var på väg upp
Följde efter, tänkte hjälpa till om det skulle behövas

Svettiga och trötta nådde vi toppen




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2015-05-26 09:27



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Tillsammans med någon är man stark!!
2015-06-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Två trava på
underlättar då
och sen vem vet...
Man en vän kan få...

2015-05-28

  Margit Grell VIP
Fint exempel på hur krafter kan frigöras!
2015-05-27

  Åsa Njunjes
Genom den goda viljan når jag även egna mål. Ler stort på slutet!
2015-05-27

  ResenärGenomLivet VIP
Att glömma sin egen rädsla för någon annans skull...så bra...
2015-05-27

  Teresia Ridell
Finnas för varann;mycket varmt och bra skrivet !
2015-05-26

  ULJO
Du levererar en stark känsla, hur som helst
2015-05-26

  Blomma-Stjärna VIP
en pärla!
2015-05-26

    Dan Myrbeck
Ja, bra!
2015-05-26

  Anya VIP
Men så bra. Jaa när man hjälper någon annan så tar man sig många gånger längre. Stor insikt.
2015-05-26

    ej medlem längre
Underbart inspirerande ord!
2015-05-26

  Marianne Räf
Ofta klarar två - svårigheter
bättre än en ensam. Bra!
2015-05-26

    ej medlem längre
Starkt, vågat, tillsammans, underbart!
2015-05-26

  Onomatoprofet VIP
berätta om utsikten i nästa dikt...
2015-05-26

    ej medlem längre
Så fin!
En underbar känsla sprider sig =)
2015-05-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Tillsammans är man starka! Bra beskrivning av just detta.
2015-05-26

    ej medlem längre
Bra det där med inre styrka ....
2015-05-26

  louisegirl
Inre styrka...
Bra skrivet!
2015-05-26

  Lars Hedlin
Så bra att du nådde dit till slut :)
2015-05-26

  Rise Little One
"Vågade inte ...men följde efter och tänkte hjälpa till" så underbart ju <3
2015-05-26

    ej medlem längre
Tillsammans, en styrka.
2015-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP