Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna erotiska bild på Google!


Tasting the hotness of life

Whirl pool of feelings

Like a warm wishful embrace

 

The taste of steaming playfulness

Making us want even more

 

All is sealed with a hot moist kiss

Tasting the hotness of life

 

(Copyright ©Lars Hedlin)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 223 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-05-26 10:34



Bookmark and Share


  anits VIP
Fin kärlek!
2015-05-28

  Teresia Ridell
Rusigt..,hett !
2015-05-26

  Blomma-Stjärna VIP
du sjunger så vackert om kärlek!
2015-05-26

  ULJO
Kärlek, kärlek
2015-05-26

    Dan Myrbeck
Yes, go for it!
2015-05-26

  Angel of love
Passion och kärlek <3
2015-05-26

    ej medlem längre
Underbart!!
2015-05-26

  Rise Little One
The best quality of life ...
2015-05-26

  louisegirl
Underbar kärlek, i dina varma fina ord
2015-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin