Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utgången

Staden som uppstått
mera som en slump
försökte ständigt motivera sin existens
och ge människor sin identitet
Där fanns slutna rum där staden inte existerade
Han hade vaknat där en gång
Där
i saknaden
fann han utgången
tände ett ljus
och tog avsked




Fri vers (Fri form) av Lennart Arvidsson
Läst 338 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2015-05-26 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Arvidsson
Lennart Arvidsson