Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar under gång

Det finns så många
Som är kvar

Krossade till ett litet damm
På ett stort hav

Jag tror staden är saken
Bunden till det vackra
Som aldrig gav sig

En gång fanns jag där
I chansen, balansen
I lagen

Nu grävs det gravar för varje tår
Där sanna dikter en gång låg
Så långt borta
Men alltid i mig




Bunden vers av Hecate VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-26 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hecate VIP