Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta, hitta det som var...

I örtagården vilar
stoderna från gångna tider
vinden, regnet, slipar
på deras grå fasad.

Färgen kvar i få spår
i ansikten inget alls ju
men på hals och i hår
mini guldström ögat når...

När solens strålar faller
på stoderna ner, nå´t sker
ur tomt öga, en blå prick ler
azurblått, oss undret ger...












Bunden vers (Rim) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-27 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt