Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påfågelsögat...

För påfågelns fjäderöga
har jag alltid fallit till föga
så vackert måste det vara
bara i himlen den höga...

Grönt och blått i skiftningar
blir ju som musik för ens öga
i det får det länge simmande sig löga...

Jag har motivet på en servis...
Som jag samlat till...

Men slut hos fabrikanten... Nu..

Det är ju så jag kan DÖ, Du...












Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-27 09:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fnt framfört
2015-05-28

  Irene Åberg
Hej*
Så*Sant*Så*
*PÅFÅGELSÖGA
*UNDERBAR
*VACKER*FJÄRIL*Kram
2015-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt