Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälper dig packa väskan din tid har runnit ut

Låt oss gå tillbaka i tiden
se hur det såg ut här förr
livet var så mycket bättre
innan gränsen öppnade sin dörr

Då blomstra fridfullheten
vi ägde lugnets bo
tryggheten var nära
en mycket större ro

Säkerhet helt självklar
polisen så många fler
vågade gå ut på natten
nu gör man inte det mer

Inga ord behövs längre
alla kan se vad som sker
groteska hemska saker
som driver landet ner

Inte svårt att begripa
de som styr visar sina spår
totalförstört all välfärd
bara elände folket når

Lilla ledaren of Sweden
du har visat vem du är
du babblar massa löften
inget innehåll bär!

Hjälper dig packa väskan
din tid har runnit ut
du gör allt för makt & pengar
men nu får det vara slut

Sverige måste räddas
nu idag innan det dör
vi som värnar om landet
står upp så alla hör!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-06-20 12:09



Bookmark and Share


    lydriket
Det verkar som om att de som är emot oss får allt svårare att övertyga dem som är med oss att:

!) krig är fred
2) ett brutet samhällskontrakt bygger broar
3) det systematiska osynliggörandet och därmed avsiktliga undanträngandet i det offentliga rummet av majoritetsbefolkningens sexuella läggning är inkluderande
4) nyrasism är antirasism och
5) att det nya sexuella våldet i Sverige har med gamla strukturer i Sverige att göra

Din stämma, mare, har betydligt fler än 181 mandat bakom sig.
2021-06-22

  Bibbi VIP
Till fb
2021-06-21

  Bibbi VIP
Till Tvitter.
2021-06-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP